Hurra for CTC 100 år!

I løpet av 2023 har vi feiret et dyktig og vellykket jubileum. Med aktiviteter og spennende tilbakeblikk sier vi gratulerer og ser fremover. Bli med oss!

Siden 1923 har CTC gjort en forskjell hjem i Sverige og andre land. Her kan du lese om historien vår, de smarte nyvinningene våre og vår fortsatte reise.

100 spennende år med CTC

– dette er vår historie

I 1923 grunnla en 47-årig ingeniør bedriften CTC. Oppfinnsomheten hans førte noen år senere til en helt ny måte å generere varme og varmtvann på. Følg med på tidsreisen vår gjennom til årtier – fra Gunnar Tellanders geniale idé til dagens nyvinninger. 

100 spennende år med CTC

Mystikken rundt navnet CTC

– Hva betyr CTC?

Hvis du googler CTC, står det at navnet kommer av navnene Celsius, Tellander og Clarin. Men stemmer det virkelig, og fantes det i det hele tatt en mann som het Clarin? Det kan stemme, men i dag finnes det to teorier om hvorfor CTC heter det. 

Mystikken rundt navnet CTC

7 banebrytende nyvinninger

– slik har CTC ført teknologien fremover

CTC har alltid jobbet for å finne smarte løsninger som kan gjøre ting enklere og smidigere for folk. Hundretalls ideer har blitt testet, utviklet og foredlet. Her er de 7 nyvinningene som har betydd mest for CTC og kundene deres i årenes løp. 

7 banebrytende nyvinninger

«Energiomstillingen i Europa gir fantastiske muligheter»

En frisk og suksessrik hundreåring. Slik beskriver administrerende direktør Helene Richmond jubilanten CTC. Nå ser hun mot fremtiden. Les mer om fremtidsvisjonen hennes og om mentaliteten som hun mener preger bedriften. 

«Energiomstillingen i Europa gir fantastiske muligheter»

CTC gjennom hundre år