Om CTC
Please accept marketing cookies to view this content.


Med nærmere 100 års erfaring arbeider vi aktivt for et bærekraftig og fossilfritt samfunn. Vi tilbyr et bredt produktsortiment, som bergvarmepumper, luft-/vannvarmepumper, innendørsmoduler, varmtvannsberedere, storberedere, elektrokjeler med mer.

Vi er mest kjent for våre grønne kjeler som har gitt varme til mange millioner husholdninger over hele Europa. Vi var først ute med fyrkjeler med innebygd varmtvannsbereder, vi utviklet beredere med vår egen Heat Injection-teknologi, og vi var de første som lanserte varmepumper for luft/vann. Vi overdriver derfor ikke når vi sier at vi har utviklet bransjen.


CTC er en av Europas ledende produsenter av varmeprodukter, vi står for trygghet, kvalitet og bærekraft.Vi har virksomhet i store deler av verden

Arbeid hos oss

CTC er en av Europas ledende produsenter av varmeprodukter. I Ljungby er vi ca. 250 medarbeidere som utvikler og produserer CTC-varmepumper og villakjeler samt Bentole olje- og gassbrennere. I CTC Ferrofil AS er vi 13 medarbeidere som jobber med salg og markedsføring av varmtvannsberedere, storberedere, varmepumper og kjeler mot grossister og rørleggere. 

Vi er alltid på jakt etter dyktige mennesker. Her får du muligheten til å utvikle din kompetanse, kunnskap og kreativitet. Vi setter pris på lagånd, innovasjon, kundefokus og en vilje til å stadig utvikle seg. 

Har du lyst til å arbeide for en av Europas ledende produsenter av varmeprodukter?

Historie

CTC Ferrofil har administrasjon på Årnes i Nes kommune i Viken, og CTC selger beredere og varmeprodukter til VVS–forhandlere i hele Norge.