NYHET! CTC EcoZenith i360 L (3 x 400V) / (3x 230V)

NYHET! CTC EcoZenith i360 L (3 x 400V) / (3x 230V)

2021-02-01

En elegant, smart og økonomisk serie innendørsmoduler med mange muligheter og innebygd varmepumpestyring.

CTC EcoZenith i360 har en integrert berøringsskjerm med et svært brukervennlig grensesnitt, der du enkelt kan bruke alle funksjonene akkurat som på smarttelefonen din. Du kan også enkelt speile skjermen til nettbrett, mobil eller datamaskin. Men det viktigste er at du kan velge språk på teksten, og at den har enkle symboler som gjør det enkelt å justere varme, varmtvann med mer og vise mye informasjon om driften.

CTC EcoZenith i360 er en svært effektiv innendørsmodul med innebygd varmepumpestyring. Installer den sammen med luft/vann-varmepumpene CTC EcoAir for å få en perfekt kombinasjon. Hvis du isteden vil ha berg-, sjø- eller jordvarme, velger du CTC EcoPart. CTC EcoZenith i360 er utstyrt med den samme ekstremt effektive teknologien for varmtvannsberedning som bergvarmepumpene våre. Kombinert med CTC EcoAir eller CTC EcoPart produserer den mer enn 300 liter varmtvann.

Ekspansjonskar, matekabel og turtemperaturføler er fabrikkmontert. I tillegg vedlegges manometer og automatiske avluftere som standard. CTC EcoZenith i360 er også svært effektivt isolert, og har derfor minimale energitap.

Den innebygde automatikken er klimastyrt og tar hensyn til både inne- og utetemperaturen. Som standard kan produktet styre to ulike varmesystemer. Ved hjelp av tilbehør kan du enkelt komplettere med solvarme, la en vannmantlet kamin eller din eksisterende fyrkjele bidra med varme eller koble til en pool. Du kan også få kjøling om sommeren hvis du supplerer bergvarme med passiv kjøling som utnytter borehullets lavere temperatur for å gi behagelig avkjøling.

CTC EcoZenith i360 har internett-tilkobling som standard, slik at du enkelt kan fjernstyre varmepumpen. For å passe bedre i smarte hjem kan produktet kobles til Alexa, Google Home og lignende. I tillegg er det forberedt for Smartgrid, noe som betyr at det er forberedt for fremtidens strømnett.

CTC EcoZenith i360 L (3 x 400V), NRF 8200975
CTC EcoZenith i360 L (3x 230V), NRF 8200976