CTC EcoZenith i555 Pro

CTC EcoZenith i555 Pro

2021-04-15

Alt-i-ett-tank med innebygd intelligent styring. CTC EcoZenith i555 Pro, hjernen i varmesystemet ditt, registrerer automatisk hvilke komponenter som kobles til.

CTC EcoZenith i555 Pro har en berøringsskjerm med et svært brukervennlig grensesnitt, der du enkelt kan bruke alle funksjonene akkurat som på smarttelefonen din. Du kan også enkelt speile skjermen til nettbrett, mobil eller datamaskin. Men det viktigste er at du kan velge språk på teksten, og at den har enkle symboler som gjør det enkelt å justere varme, varmtvann med mer og vise mye informasjon om driften.

CTC EcoZenith i555 Pro kan styre alle komponentene i ett eller flere varmesystemer – sol- og poolvarme, ekstravarmtvanns- og buffertanker og el-, ved-, olje- gass- og pelletskjeler. Den kan til og med styre flere ulike typer varmepumper og velge hvem som skal være aktiv for best mulig økonomi.

CTC EcoZenith i555 Pro har flere tilkoblinger på sidene. Dette gir pen og enkel rørinstallasjon, samt store muligheter for å enkelt bygge ut anlegget i fremtiden. Kompletter med CTC varmepumper eller kjeler for å få ubegrensede muligheter til å skape et fleksibelt varmesystem. Hvis du vil ha solvarme, er CTC EcoZenith i555 Pro utstyrt med solstyring og en 10 m lang solsløyfe.

CTC EcoZenith i555 Pro gir rikelig med varmtvann. Ved en mengde på 22 liter per minutt er kapasiteten mer enn 600 liter varmtvann ved 40 °C. CTC EcoZenith i555 Pro har god isolasjon, 90 mm formsprøytet polyuretan. Isolasjonen leveres separat, slik at den kan fraktes gjennom en dør med normal åpning. CTC EcoZenith i555 Pro er kun 1,7 m høy og kan derfor plasseres på steder hvor det er lavt under taket.

Effekt opptil 27 kW. CTC EcoZenith i555 Pro 3x400V er utstyrt med to elkolber på totalt 18 kW. Som tilbehør finnes ytterligere en elkolbe, slik at den totale effekten blir hele 27 kW.

CTC EcoZenith i555 Pro har internett-tilkobling som standard, slik at du enkelt kan fjernstyre varmepumpen. For å passe bedre i smarte hjem kan produktet kobles til Alexa, Google Home og lignende. I tillegg er det forberedt for Smartgrid, noe som betyr at det er forberedt for fremtidens strømnett.